maanantai 5. toukokuuta 2014

vapputunnelmia

Vappua juhlistettiin Yhtenäiskoulussa naamiaisasuilla. Eskarissa nähtiin monenlaista tyyppiä taiteilijasta luurankoon ja prinsessasta perhoseen. Oppilaskunta oli hankkinut jokaiselle luokalle palkinnot parhaasta asusta. Eskarissa tehtiin suljettu lippuäänestys, jossa vaaliavustajana toimi Eija. Lapsia muistutettiin äänestämään päivän kivointa asua, ei parasta kaveria. Mukavasti äänet jakaantuivatkin monelle hienolle asulle. Onneksi oppilaskunta oli ottanut huomioon tasapelin mahdollisuuden, sillä meidän luokassa äänestettiin tasatulos kahden asun kesken. Tikkarin ja ilmapallon saivat tällä kertaa ninja ja perhonen.

Päivän parhaiksi naamiaisasuiksi äänestettiin Eetun Ninja-asu ja Kristan perhospuku. 
Äänestyksen virallinen valvoja Satu oli vapun kunniaksi violettitukkainen.
 Ritarit, luuranko ja ninja.
 Tanssija ja prinsessat.
 Luuranko, pelle ja taiteilija.
 Perhonen, keiju, noita ja tähkäpää.

Sitten koulukummit jo tulivatkin hakemaan meitä Kisalaan sirkusteatteri Pinezkaa katsomaan. Kahden ihmisen sirkus mainioine marionettinukkeineen oli kerrassaan hieno ja hauska kokemus; esiintyjät upeita ammattilaisia. Kiitos Mäntyharjun kulttuuripalveluille tästä ja aikaisemmistakin lapsille järjestetyistä tapahtumista.

Pinezkan elävä nukke ja pelle.
 Pelle haki yleisöstä avustajia temppuihinsa. Ekaluokan Essi pyöritteli hienosti lautasia.
 Annekin kokeili lautasten pyörittämistä. Eihän se ensin meinannut onnistua...
 Lopuksi näimme hienon taistelun pelleprinssin ja noidan välillä.

Päivä jatkui koulukummien kanssa nautitulla lounaalla sekä munkeilla ja mehulla. Pienen ulkoilun jälkeen kerettiin vielä leikkiä ja pelata sisällä. Ja syödä karkkeja! Vappuna sai poikkeuksellisesti pitää koulussa karkkipäivän.

Vapun aikoihin meni blogissa kymmenentuhannen katselun raja rikki. Kiitos mielenkiinnosta kaikille blogia lukeville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti