sunnuntai 7. syyskuuta 2014

liikuntapäivä

Lauantai, syyskuun 6. oli koulupäivä. Mutta ei ihan tavallinen koulupäivä. Kokoonnuimme yhteen kaikkien Mäntyharjun koululaisten kanssa viettämään liikuntapäivää. Sää suosi meitä ja saimme nauttia kauniista ja aurinkoisesta syksypäivästä.

Liikuntapäivä alkoi koulurauhan julistuksella. Ekaluokkalaiset saapuivat kentälle koulukummien saattelemina, värikkäät ilmapallot mukanaan. Kuulimme tukioppilaiden lukeman koulurauhan julistuksen ja sitten pallot päästettiin taivaan tuuliin.




Eskareilla oli mahdollisuus osallistua kahteen lajiin, 40 metrin juoksuun ja pallonheittoon. Tytöille ja pojille oli omat sarjansa. Kävimme ensin katsomassa koulujen välisen sukkulaviestin, jonka jälkeen eskarit aloittivat omat suorituksensa; ensin juoksussa, sitten pallonheitossa.

Paikoillanne. 

Valmiit.

Nyt.

Kaikki kilpailijat tekivät hienon suorituksen, mutta mitalit jaettiin vain kolmelle ensimmäiselle. Ensin palkittiin juoksijat. B-luokkalaisista pronssia sai Joel. Poikien pallonheiton tulokset olivat kateissa, joten jouduimme odottelemaan jonkin aikaa tietoa pallonheiton mitalisteista. Odotellessa saimme seurata jännittävää tyttöjen korkeushyppykilpaa. Osalle lapsista odottaminen tosin kävi pitkästyttäväksi, ja nälkäkin alkoi vaivata. Ruokalaan kävellessämme lapset arvailivat, mitä olisi ruuaksi. Rakettispaghettia toivottiin, mutta pyttipannua oli tarjolla. Ruuan jälkeen oli vielä hetki aikaa temmeltää eskarin pihassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti