tiistai 3. syyskuuta 2013

koulurauhaa ja kilpailujännitystä

Tiistaina 3.9. koulussamme oli liikuntapäivä sekä koulurauhan julistus. Lähdimme heti aamusta koulukummien saattelemana urheilukentälle, jossa asetuimme katsomoon kuuntelemaan ysiluokkalaisten lukemaa koulurauhanjulistusta. Päivän kohokohta koettiin, kun ekaluokkalaiset omien koulukummiensa kanssa päästivät värikkäät ilmapallot taivaalle.


Eskarit osallistuivat 40 metrin juoksuun. Tyttöjen kisa käytiin ensimmäisenä. Kilpailijoita oli paitsi naapurin A-luokalta, myös Kirkonkylän koulusta. Pojat kisailivat omassa sarjassaan heti tyttöjen jälkeen. Lapset olisivat halunneet juosta enemmänkin, mutta tällä kertaa oli tyydyttävä seuraamaan muiden koululaisten kilpailuja katsomosta. 

Pois alta, täältä tullaan!



 Mitalit kiiltelevät uutuuttaan, kukahan ne saa...
 Jännittynyttä odotusta.
 Aadalle pronssia.
 Emilille pronssia.
 Isacille hopeaa.

Palkintojenjako oli iloinen ja arvokas tapahtuma kättelyineen ja mitaleineen. Osaa mitalinsaajista huomio vähän hämmensi ja ujostutti. Pientä pettymystäkin oli ilmassa, kun mitalit jaettiin vain kolmelle parhaalle. Mehutarjoilu vähän lievensi pettymystä. Onnittelut voittajille ja kaikille osallistujille.

Kilpailujen jälkeen oli aikaa leikkiä koulun pihalla. Ja ruokalassa odotti herkullinen kanakeitto nälkäisiä urheilijanalkuja. Päivän päätteeksi lapset kertoivat mietteitään tapahtuneesta. Erityisesti lapsia riemastuttivat ilmapallot, jotka katosivat taivaan tuuliin. Lapset pohtivat, josko ne ovat matkalla Afrikkaan tai ihan avaruuteen saakka. Kilpailu oli monia etukäteen jännittänyt, mutta osallistuminen ja mukana oleminen oli kuitenkin ollut mukavaa. Ja päivän paras osuushan oli tietysti koulukummien kanssa kulkeminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti