keskiviikko 19. helmikuuta 2014

juhlaa

Tänä talvena juhlaa ovat olleet päivät, kun lunta on riittävästi mäenlaskua tai lumiukkojen rakentamista varten. Luistelemaan olemme päässeet muutaman kerran. Mutta muuten eskarin pihalla on pelailtu enimmäkseen jalkapalloa ja leikitty hippaa.

Ellen ja Jenni ratsastavat.

Aada iloitsee, kun Touhulan pihassa saa heittää lumipalloja seinään.

Poikien lumiukko on rakennettu kivelle.

Eetu, Leo ja Nico lumihommissa.

Satu sai lumisydämen.

Anni, Valtteri ja Inaria ahkeroivat lumilinnoituksen kimpussa.

Krista on kiivennyt jättiläismadon selkään.

Ystävänpäivään valmistauduimme askartelemalla Taija-opiskelijan johdolla sydänkortteja. Askartelu keskeytyi miellyttävällä tavalla, kun abit juhlivat viimeistä koulupäiväänsä ja kiersivät koulussa heittämässä karkkeja. Kun kaikki karkit oli keräilty lattialta, kengistä ja hupuista, kertyi herkuteltavaa melkoinen kulhollinen. 
 








Karkit lentää!

Miten nää jaetaan tasan?

Ystävänpäivä oli todellinen juhlapäivä, kun pääsi halaamaan kavereita. Ensin leikkasimme isot punaiset sydämet ja ripustimme ne kaulaan. Sitten halasimme kavereita ja keräsimme nimiä sydämiin. Oman luokan lapset ja aikuiset tuli tietenkin halattua kaikki ja naapuriluokan eskareistakin tosi monta. Lisäksi kävimme kummiluokassa ja halailimme koulun käytävällä tapaamiamme alakoulun oppilaita. 

Vierailulla A-luokassa.

Abien karkkeja riitti vielä ystävänpäiväksikin.


Juhlat senkun jatkuivat, kun kauniisti pukeutuneet lukion kakkosluokkalaiset kävivät meille tanssimassa Kehruuvalssin ja Cicapon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti